Vervoer naar stations

Vervoer naar het internationaal station Brussel-Zuid

Wil je naar naar London, Parijs of een andere Europese stad? Steeds meer mensen kiezen voor het comfort van het reizen met een hogesnelheidstrein boven een vliegreis. De voordelen spreken voor zich:`geen lange check-in-tijden, minder bagagerestricties, gemakkelijke zetels met voldoende beenruimte, … Bovendien arriveer je direct in het centrum van de stad.

Of wil je met de kinderen en/of kleinkinderen in alle comfort naar Disneyland Parijs?  Kom recht in het hart van de magie aan, in het station Marne-la-Vallée/Chessy, op slecht 2 minuten wandelafstand van de Parken. Dagelijks vertrekken er meerder TGV’s vanuit Brussel-Zuid (ongeveer 1.40 uur per traject).

Maar rijd je niet graag door Brussel of laat je je auto niet graag achter op een parking aan Brussel-Zuid? Of heb je geen auto die groot genoeg is voor het hele gezelschap en alle bagage?

Geen nood! Taxi Doris haalt je samen met je medereiziger(s) en bagage op en brengt je met een taxi tot bij de ingang van het station. En wanneer je terug komt, dan staat een taxi op je te wachten op dezelfde plek.

Ook naar andere stations

Uiteraard brengen we je ook naar een ander Belgisch station. Contacteer ons een reserveer één van onze taxi’s.

Taxis met open koffers